TEMÀTICA DE LA JORNADA


FEM VALER L'ESCOLA PÚBLICA

Xerrada de Jordi Collet Saube (Educador Social i sociòleg. Professor titular de sociologia de l’educació de la UVIC). El tema del que ens parlarà el Jordi és la segregació escolar, sota el títol Segregació escolar i equitat educativa.
Les direccions de les escoles públiques de Manresa, a través de l’Agnès Torras ens explicaran els principals trets característics de l'Escola Pública a la ciutat de Manresa.
TRIAR ESCOLA

Obertura a càrrec de XAFEP Manresa. Parlarem de la importància de les AMPA i del vincle entre les famílies dins les escoles.

Entrega del material 8 orientacions per triar escola, un document el·laborat per la Fundació Bofill i reeditat ara pel Consell Comarcal del Bages. És una guia per a les famílies que han de fer tria de centre escolar que aporta elements de reflexió i punts a tenir en compte a l’hora de fer un tria d’escola més reflexiva.

Les escoles en família. Presentació de famílies de totes les escoles públiques de Manresa. Espai d'acollida i de lliure intercanvi entre les famílies amb criatures ja escolaritzades i les que encara han de fer la preinscripció. Les direccions dels centres acompanyaran les famílies de les seves escoles.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

XERRADA SEGREGACIÓ ESCOLAR I EQUITAT EDUCATIVA. RESSENYA DEL PONENT